Web
Analytics

Soluții software

Home/Soluții software

Soluții software

     Soluțiile software propuse de către compania nostră oferă o combinație optimă de aplicații software necesare gestionării afacerilor, echipamente IT si servicii de consultanță care să răspundă celor mai diverse nevoi de afaceri, toate acestea pentru a  crește productivitatea în toate departamentele organizației, creșterea profitabilității activității desfășurate, respectând uzanțele în domeniu.
scribsoftware înțelege să vă ofere o suită completă de soluții și servicii IT, astfel încât d-voastră să vă concentrați doar pe dezvoltarea afacerii, echipa noastră oferindu-vă suport în tot cea ce înseamnă administrarea, optimizarea, mentenanța întregii infrastructuri IT, pentru a obține un spor de performanță și de informații necesare succesului afacerii d-voastră.

     Oferta companiei noastre conține o paletă largă de aplicații software specifice mediului de afaceri (ERP, CRM, BI, SFA, e-Commerce, etc), pliate pe specificul diverselor domenii de activitate (verticale de business), o mare diversitate de echipamente IT venite în întâmpinarea celor mai exigente cerințe, servicii de consultantă software (servicii analiză, asistență impelementare, post-implementare) precum și servicii de consultanță  hardware pentru o alegere optimă a echipamentelor și  mentenanța ulterioară a acestora.

Creşterea competitivităţii în toate sectoarele de activitate, preocuparea permanentă a managementului pentru păstrarea marjelor de profit, pentru evitarea fluctuaţiei de personal, a fraudelor din cadrul companiilor, cerinţele tot mai specifice ale clienţilor care presupun un ridicat grad de personalizare a ofertelor, de urmărire a calităţii serviciilor prestate face ca implementarea unei soluţii pentu evidenţa completă a afacerii să fie mai mult decât necesară.

Soluțiile software, propuse sunt grupate pe tipuri de aplicații, în funcție de scopul și nevoile pe care acestea le acoperă în cadrul firmei. Pentru detalii, accesați linkurile din această pagină.

Sunt aici pentru dvs. Contactați-ne!